• 1400/05/23 - 10:49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
زمان برگزاری آزمون مجازی

زمان برگزاری آزمون مجازی " آشنایی با مبانی کامپیوتر یک و دو

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ در راستای توانمندسازی منابع انسانی ، از سوی اداره آموزش و توسعه مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزمون مجازی « آشنایی با مبانی کامپیوتر یک و دو " راس ساعت 14 الی 23 از  28 لغایت 31 شهریور ماه سال جاری  با ارزش 68 ساعت آموزشی به شرح زیر برگزار می شود .

آزمون " آشنایی با مبانی کامپیوتر یک " شامل دو فایل می باشد که 29 و 28 شهریور ماه سال جاری برگزار می شود و شامل 34 امتیاز آموزشی می باشد .

آزمون " آشنایی با مبانی کامپیوتر دو " حاوی سه فایل آموزشی و دارای 34 امتیاز آموزشی می باشد و  31و30 شهریور ماه سال جاری برگزار می شود .

تعداد سوالات هر آزمون 30 و زمان آزمون نیز بیست دقیقه می باشد . پاسخ به  فرم نظر سنجی در آزمون از سوی شرکت کنندگان الزامی است.

داوطلبان جهت شرکت در آزمون مذکور  ابتدا از صحت اینترنت اطمینان حاصل نمایند. زیرا ، اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در صورت قطع اینترنت هیچ مسئولیتی در این خصوص ندارد.

شرکت کنندگان تا حد امکان از سیستم تبلت و موبایل جهت انجام آزمون استفاده ننمایند.

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی,اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها
مدیر سایت